کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا (۲۰۱۵)
در جهان امروز با توسعه علوم مختلف انواع زیادی از روشهای نگهداری و پردازش مواد غذایی وجود دارد که پاستوریزاسیون اشعه الکترونی از جمله آنهاست. کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا توضیحات کاملی در زمینه پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و روشهای مکمل آن را ارائه داده است. مشخصات کتاب لاتین پاستوریزاسیون … ادامه خواندن کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا (۲۰۱۵)
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.