کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا (۲۰۱۵)

در جهان امروز با توسعه علوم مختلف انواع زیادی از روش‌های نگهداری و پردازش مواد غذایی وجود دارد که پاستوریزاسیون اشعه الکترونی از جمله آن‌هاست. کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا توضیحات کاملی در زمینه پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و روش‌های مکمل آن را ارائه داده است. مشخصات کتاب لاتین پاستوریزاسیون … ادامه خواندن کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا (۲۰۱۵)